Medlemskap

Coworking

Gillar du att sitta i en öppen miljö med bra energi, gott kaffe och möjlighet till nya kontaktytor med bra snicksnack? Då röstar vi för vår coworkingdel.

Här väljer du bland sköna soffor och fåtöljer, skrivbord och schyssta stolar. Antingen på entréplan, våra stora fina yta på plan fyra eller i någon av våra lounger lite här och var. Du har också tillgång till mötesrum och telefonrum.

Kontor

Våra kontor är ljusa, trivsamma och utrustade med det du behöver för att kunna driva ditt företag framåt. De minsta har plats för två personer.

Sitt själv eller fyll på med fler platser och kollegor. Kanske behöver du bara kontorsplats ett par dagar i veckan? Vi försöker vara flexibla och ordna just det som våra hyresgäster vill ha. Så hör av dig så ser vi vad vi kan göra.

Big Office

Behöver du ett större kontor? Vi gillar att vara flexibla och hittar gärna en kontorslösning som passar dig. Kanske behöver vi tar bort en vägg eller två.

Vi gillar att tänka nytt. Och kan erbjuda större kontor för större företag med plats för 30 personer. Hör av dig så pratar vi mer.

Close

Boka visning

Vill du se kontoret i mer detalj? Kom och besök våra kontor! Fyll i formuläret så återkommer vi.

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.