Nu öppnar Avillage!

Nytt år, nya tag och kanske ett nytt kontor för ditt företag?

Hej världen! Äntligen har vi slagit upp dörrarna till vårt kontorshotell och är otroligt stolta att vi får dela med oss av det.
Vi har startat igång vårt co-workkomplex på riktigt och har nu lyxen att få husera alla möjliga typer av företag. Det har redan en blivit en stor skara i vår nya by och vi ser alltid fram emot att få träffa och bjuda in ännu fler.

Vi vill se till att våra hyresgäster alltid har en professionell och varm miljö att få arbeta och spendera sina kontorstimmar i. Förutom att vi erbjuder privata kontor i olika storlekar så finns det även mötesrum och konferenslokaler att boka åt sitt företag. Vi har såklart skrivar- och koperingsmöjligheter, wi-fi och fiberuppkoppling, post- och pakethantering och allt annat du kan tänkas behöva till ditt kontorsarbete. En bemannad reception möter dig och dina gäster för att se till att vem som helst kan komma hit för första gången och lätt hitta rätt. Hos oss är ju fler desto roligare och inte desto rörigare.

Utöver kontorsutrymmena så har vi även två lounger där du kan äta lunch, fika, kooperera, ha avslappnade möten eller jobba. Vi erbjuder mat och snacks i olika former från vår food court och varm och kall dryck för varje tillfälle. Det är också här mycket av vår co-work sker då vi i personalen gärna bjuder till med frukost, fika och speciella firanden för att samla våra hyresgäster för socialt umgänge och networking. Vi som jobbar här på Avillage är måna om att alla ska trivas och fokuserar vårt arbete på att skapa lösningar som ska kunna möta allas behov och göra deras arbetstid så smidig som möjligt. Detta gör att hotellet alltid är i rörelse och förändring, vilket också är vad som är så roligt!

Den här bloggen kommer föra fortsatta uppdateringar om vad vi gör här på Datavägen, stort som smått. Kika gärna runt på hemsidan för ytterligare information om oss, vad vi gör och vad vi erbjuder.
Vi ser fram emot att få sjösätta det här ihop med er.

Vi ses!
Avillage

Close

Boka visning

Vill du se kontoret i mer detalj? Kom och besök våra kontor! Fyll i formuläret så återkommer vi.

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.