Ny säsong, ny teknik

Hösten har anlänt till Göteborg men AVillage blommar för fullt!
Medan våra hyresgäster har tagit semester har vi jobbat på för att utöka kontorshotellet ännu mer.

Inom en snar tid färdigställer vi våning ett med kontor i varierande storlekar och en splitterny, öppen yta för våra coworkmedlemmar! Vi kommer inte heller att pausa där när det blir färdigt utan fortsätta renoveringen genom att gå på våning två. Det kommer bli en drastisk skillnad i både utseende och kapacitet för AVillage från öppningen i januari till årsslutet. Vi har också installerat smart-TVs med kameror i våra mötesrum för alla typer av presentationer eller digitala möten som våra nuvarande och kommande gäster redan kan nyttja. Vi passade också på att hålla events här på Datavägen i sommar genom EM-fester med matcher på tv:ns storskärm. Snart kommer du också enkelt kunna boka möten och konferenser till dig och ditt företag via vår kommande app, AVillage Cowork, både som medlem eller som extern gäst. Vi informerar er såklart mer om det så fort den lanseras.

Kontorshotellet växer stadigt och medlemsantalet likaså, men vi blir alltid glada av nya ansikten. Tveka inte att höra av dig om du är på jakt efter ett kontor eller bara en gemensam, trevlig plats där du får slå dig ner med din dator och byta miljö efter kanske ett år av att ha jobbat hemifrån. Vi tar dig mer än gärna på en rundtur.

Close

Boka visning

Vill du se kontoret i mer detalj? Kom och besök våra kontor! Fyll i formuläret så återkommer vi.

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.