Food corner med önskefunktion

I samarbete med HGM dryckservice.

Vad är det bästa med kontorstid? Lunchen förstås. Så länge du planerat den väl med matlådor eller utvald restaurang det vill säga.
Vad är det bästa med vårt kontorshotell under lunchtid? Ingen planering behövs.

Gå bara till vår food court på tredje våningen för ett stort utbud av måltider, snacks och dryck som du får samma minut som du bestämt dig för vad du är sugen på.
Stor variation och utbud kombinerat med smidiga betalsystem gör vår HGM-hörna i loungen till ett populärt vattenhål för hyresgäster och deras besökare.
Du kan till exempel köpa portionsrätter för en snabb lunch mitt i arbetsflowet, kanske en andra frukost om morgonen blev lite väl tidig eller en god cappuccino att avnjuta i lugn och ro.

Och vad är det bästa med vår food corner då? Jo, önskefunktionen. Vi är alltid intresserade av att höra vad vi kan göra för att förbättra alla områden på vårt co-work och maten är definitivt inget undantag. Är det något du saknar eller skulle vilja ha mer av? Önska på! På Avillage slår önskningar in ovanligt ofta har vi märkt, det är nästan magiskt.

Close

Boka visning

Vill du se kontoret i mer detalj? Kom och besök våra kontor! Fyll i formuläret så återkommer vi.

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.