AVillages nya app!Nu har vi hittat hem i en portal som kan erbjuda de tjänster vi anser att ni hyresgäster skulle ha haft sen start. På vår nya webbplattform och app förenklas din hyresperiod hos oss avsevärt gällande bokningar av mötesrum och allt som hör där till. Från att enkelt kunna boka konferenslokalen för ditt företag så kan du nu också networka på riktigt med andra hyresgäster. Genom era profiler kommer ni kunna leta upp den kompetens ni söker för era projekt – och personen sitter i samma hus! Precis så som co-work ska vara.

Om du så är här i Sisjön, hemma eller ute på vift så kan du nu enkelt:

Boka de olika mötesrummen genom kalendern. Du kommer snabbt se tillgängligheten för alla mötesrum, inklusive den stora konferenslokalen, och kunna planera in och boka ditt möte. Men det kommer också snart gå att boka ett ledigt rum på studs på skärmen utanför när du snabbt behöver en möteslokal för det där bortglömda Zoom-mötet. Du håller bara telefonen med vår app öppnad mot plattan så är det bokat en timme framåt!

Köpa till det där extra för konferensen. Via appen kan du nu köpa till lunch eller fikor till möten i och med din bokning. Inköpen samlas i din bokningsbekräftelse så du får överblick för vad vi kommer fakturera dig i efterhand.

Få smidig supporthjälp. Nu kan du skicka in en så kallad ’help request’ som vidarebefordras till den av oss med det aktuella ansvarsområdet. Detta kan gälla allt från ett dörrhandtag som kärvar, en önskan om specialpapper till skrivaren eller en specialhänvisning kring hantering för en leverans du väntar på. Det finns också en FAQ i samma meny som har svar på frågor som rör våra rutiner där några frågor kanske kan besvaras.

Community. Du får såklart välja att dela med dig hur mycket du vill av ditt företag på din profil men gillar du co-work så rekommenderar vi att fylla i sin profil med bild, färdigheter och tjänster så andra användare kan se dem! I appen kan du knyta nya kontakter, diskutera öppet i grupper eller via privata meddelanden till andra medlemmar, hålla koll på evenemang som sker på Datavägen och mycket mer.Du hittar nu våra bokningsbara mötesrum och all information om dem genom webbläsaren eller om du söker på ”AVillage Cowork” i App Store. Välkommen ombord!

AVillage

Close

Boka visning

Vill du se kontoret i mer detalj? Kom och besök våra kontor! Fyll i formuläret så återkommer vi.

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.